top of page

Begeleiding

ProSenseCoaching begeleidt volwassenen die vermoeden of weten van zichzelf dat ze hooggevoelig zijn en iedere keer in dezelfde patronen terechtkomen waardoor ze regelmatig vastlopen.

 

De begeleiding heeft een laagdrempelige insteek en de aanpak is praktisch, positief en actief. Doel van de begeleiding is om je eigen hooggevoeligheids handleiding vorm te gaan geven. Je gaat jouw eigen hooggevoeligheid ontdekken en ombuigen van last naar kracht. Je ontdekt je unieke basiskracht en leert vertrouwen op je intuïtie. Er ontstaat hierdoor meer ruimte van binnenuit waardoor je jezelf fitter, vitaler en energieker voelt. Hier heb je profijt van in het dagelijks leven, op de werkvloer en als ouder. 

Van lastig…

naar krachtig!

Klinkt mooi zal je denken, van last naar kracht bewegen met je hooggevoeligheid maar…

 

Hoe dan??

Wat heb je daarvoor nodig?

Het antwoord ligt voor de hand, namelijk: JEZELF!

Een open deur wellicht, maar de uitkomst hangt af van je eigen inzet. Tijdens de begeleiding ben jij het stralende middelpunt. Je ontdekt stap voor stap hoe je hooggevoeligheid is verankerd in jouw leven.

 

Je krijgt kennis over het onderwerp zelf, wat het wel en ook niet inhoudt. Je krijgt zicht op je belastbaarheid, je diepste overtuigingen, ontdek je hoe het gesteld is met je ‘eigen ruimte’ en hoe trouw je bent aan jezelf. De combinatie van gesprekken, oefeningen, meditaties en uiteenlopende werkvormen begeleiden je stap voor stap naar je kracht! 

Opbrengst traject 

Je hoeft je leven niet drastisch om te gooien om te veranderen. Het verschil zit ‘m juist in de kleine dingen.
 

Gaandeweg het traject zal je merken dat je in het dagelijkse leven meer ruimte gaat voelen en energie overhoudt om de dingen te doen. Alles gaat meer als vanzelf! Je komt dichter bij jezelf en wat jou uniek maakt. Na afloop van het traject heb je:

  • Kennis gekregen over de juiste definitie van hooggevoeligheid en de werking van het hooggevoelige brein. Simpele basiskennis die je leven makkelijker maakt;

  • zicht gekregen op jouw hooggevoeligheid, op welke manier de hooggevoeligheid is verankerd in jouw leven verankerd en wat voor rol dit speelt in je dagelijks leven; 

  • meer energie en ruimte over, om je dingen te doen op een dag;

  • zicht gekregen op je basiskracht en talenten en wat jou uniek maakt;

  • handvatten gekregen hoe om te gaan met je hooggevoeligheid op de werkvloer waardoor je uitval kunt voorkomen; 

  • tips gekregen en inzichten opgedaan hoe je als hooggevoelige ouder relaxter in het leven kan staan en je hooggevoelige kind kunt begeleiden;

  • jouw eigen hooggevoeligheidshandleiding vormgegeven;

  • tot slot…je eigen unieke powerbox gevuld met een schat aan inzichten en opgedane kennis waar je een leven lang plezier van zult hebben!

Powerbox

Bij aanvang van het traject ontvang je een mooie bewaardoos. Zie deze doos als jouw persoonlijke Powerbox!

 

Aan het einde van het traject heb je jouw eigen persoonlijke schatkist in handen met spullen die je herinneren aan je basiskracht waar we tijdens de begeleiding naar toe werken. Waaronder een verzameling van oefeningen, reflecties, opdrachten en artikelen waar je een leven lang plezier van zult hebben en te allen tijden kunt inzien en blijven aanvullen! 

bottom of page