top of page

Korte, praktische trajecten

 

We leven in een tijd dat er (gelukkig!) steeds meer aandacht is voor neurodiversiteit op de werkvloer. Oftewel anders werkende breinen.

Een hooggevoelig brein behoort ook hiertoe. Je sensitiviteit vóór je laten werken én als kracht zien. Dát is de kern van coaching tijdens de trajecten.

 

 Je gaat jouw eigen hooggevoeligheid ontdekken en ombuigen van last naar kracht. Je ontdekt je unieke talenten en basiskracht en leert (meer) vertrouwen op je intuïtie. Er ontstaat hierdoor meer ruimte van binnenuit waardoor je jezelf fitter, vitaler en energieker voelt. Hier heb je profijt van in het dagelijkse leven, zowel op de werkvloer als in privé situaties.

 

En wist je al dat de trajecten gemiddeld 5 tot 7 sessie bedragen? Dus in relatief korte tijd een hoge opbrengst!

Van lastig…

naar krachtig!

Wat een geluk! Je bent hooggevoelig, bof jij even.

Nou, zal je denken, dat boffen valt wel mee, het is anders hard aanpoten. Misschien heb je vaak gedacht dat je je aanstelt en moet proberen minder gevoelig te zijn. Ik zal je meteen uit de droom helpen…dat gaat niet lukken.

 

Want je bent gezegend met deze mooie eigenschap, dus kun je er maar het beste de vruchten van plukken!

Tijdens de coaching sessies ontdek je stap voor stap hoe je hooggevoeligheid is verankerd in jouw leven. Je krijgt uiteraard kennis over het onderwerp zelf, wat het wel en ook niet inhoudt. Je leert je signalen van overprikkeling en /of onderprikkeling herkennen. Je krijgt zicht op je belastbaarheid, ontdekt je hoe het is gesteld met jouw ‘eigen ruimte’ en hoe trouw je bent aan jezelf.

 

Door de combinatie van gesprekken, oefeningen en uiteenlopende werkvormen beweeg je stap voor stap van lastig naar krachtig en ontdek je hoe je (weer) regie kunt nemen over je werk en loopbaan. 

Opbrengst traject 

Je hoeft je leven niet drastisch om te gooien om te veranderen. Het verschil zit ‘m juist in de kleine dingen.
 

Gaandeweg het traject zal je merken dat je in het dagelijkse leven meer ruimte gaat voelen en energie overhoudt om de dingen te doen. Alles gaat meer als vanzelf! Je komt dichter bij jezelf en wat jou uniek maakt. Na afloop van het traject heb je:

  • Kennis gekregen over de juiste definitie van hooggevoeligheid en de werking van het hooggevoelige brein. Simpele basiskennis die je leven makkelijker maakt;

  • zicht gekregen op jouw hooggevoeligheid, op welke manier de hooggevoeligheid is verankerd in jouw leven verankerd en wat voor rol dit speelt in je dagelijks leven; 

  • meer energie en ruimte over, om je dingen te doen op een dag;

  • zicht gekregen op je basiskracht en talenten en wat jou uniek maakt;

  • handvatten gekregen hoe om te gaan met je hooggevoeligheid op de werkvloer waardoor je uitval kunt voorkomen; 

  • tips gekregen en inzichten opgedaan hoe je als hooggevoelige ouder relaxter in het leven kan staan en je hooggevoelige kind kunt begeleiden;

  • jouw eigen hooggevoeligheidshandleiding vormgegeven;

  • tot slot…je eigen unieke powerbox gevuld met een schat aan inzichten en opgedane kennis waar je een leven lang plezier van zult hebben!

Powerbox

Bij aanvang van het traject ontvang je een mooie bewaardoos. Zie deze doos als jouw persoonlijke Powerbox!

 

Aan het einde van het traject heb je jouw eigen persoonlijke schatkist in handen met spullen die je herinneren aan je basiskracht waar we tijdens de begeleiding naar toe werken. Waaronder een verzameling van oefeningen, reflecties, opdrachten en artikelen waar je een leven lang plezier van zult hebben en te allen tijden kunt inzien en blijven aanvullen! 

bottom of page