top of page

Hallo!

Mijn naam is Lonneke Wilms- Wijnen (1978) en hooggevoelig in hart en nieren. Interesse in het gevoelsleven van de mens loopt als een rode draad door mijn leven.

 

In 2019 ben ik officieel opgeleid tot hooggevoeligheidsdeskundige en heb ik ProSenseCoaching opgericht. Naast mijn eigen praktijk ben ik tevens aangesloten bij het landelijke netwerk van Hooggevoelig Heel Gewoon en van daaruit ook werkzaam als coach en POP begeleider. 

 

Door de jaren heen werd ik steeds meer aangetrokken tot de diepere laag van de mens. Naast het werk komt dat ook tot uiting in de verschillende opleidingen en trainingen welke ik heb afgerond op dat vlak. Waaronder de post-hbo opleiding Loopbaanbegeleiding- en Coaching, de opleiding tot Awareness Developer en modules m.b.t. hoogbegaafdheid, trauma en hechting. 

Vanuit mijn praktijk, gevestigd in het Brabantse Asten, bied ik mensen een veilige plek van waaruit ze hun eigen handleiding én kracht op het gebied van hooggevoeligheid gaan (her)ontdekken. Want weet, hooggevoelig = heel gewoon!

 

Groetjes Lonneke

Hooggevoeligheidsdeskundige

 

Keurmerk hooggevoeligheidsdeskundige.jpg
bottom of page